Workshops & Lezingen

Christen en vrouw zijn: ze bepalen mijn identiteit. Ze vormen mijn denken en beïnvloeden mijn handelen. Lange tijd was ik ontzettend druk met het controle willen hebben én houden over mijn leven en de levens van degenen dicht om mij heen. 

Door een ernstige diagnose in 2019 – ik had uitgezaaide eierstokkanker – veranderde alles. Alles waar ik controle over meende te hebben, viel uit mijn handen, om vervolgens te ontdekken dat God Zijn handen onder mij had. Ik was in Zijn veilige handen, samen met alle brokstukken van mijn leven. Ik leerde loslaten, leven bij de dag en mij overgeven aan Hem. Ik leerde Hem beetje bij beetje meer en meer te vertrouwen, omdat Hij te vertrouwen is. Het is een dagelijkse oefening om niet teveel energie te steken in onware gedachten, vol van zorg en onzekerheid, maar mij te richten op dingen die waar en echt zijn.

Filippenzen 4:8 roept mij daartoe op: ‘Al wat waar is… bedenk dat!’ Het is mijn verlangen om te spreken voor vrouwen die ook zoeken naar een leven in afhankelijkheid van en vertrouwen op onze hemelse Vader.

Ik wil jullie graag mee nemen in mijn eigen zoektocht en ik wil met jullie delen hoe je praktisch en inhoudelijk kan groeien in je relatie met je Schepper. God is zo dichtbij… dichterbij dan je vaak voelt. Hij laat Zich aan je kennen door je verstand (het weten!) en door je gevoel (het ervaren).

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor een spreekbeurt op jouw vrouwenkring, in jouw gemeente of bij jouw conferentie? Neem dan contact met mij op! Veel onderwerpen zijn bespreekbaar. Ook als je vragen hebt over kosten kan je mij een bericht sturen via het contactformulier op deze site.

Ik kijk er naar uit om christenvrouwen met elkaar te verbinden, en samen de verbinding te zoeken met onze hemelse Vader, Zijn Zoon Jezus en de heilige Geest. Hij laat Zich kennen door Zijn eigen Woord, de Bijbel. Zijn Woord aan ons wil ik graag samen met jullie openen, om meer te leren van Hem en te groeien in ons geloof.