Voor volwassenen en gezinnen met oudere kinderen.

Inhoud: 5 kaarten, 4 kaarsen, 4 labels, 4 knijpertjes, 1,5 meter touw

Tips voor gebruik:

De kaarten

Vanaf de eerste adventszondag kan er iedere zondagmorgen 1 kaart worden opgehangen. De tekst op de kaart kan worden voorgelezen. Door iedere week een nieuwe kaart erbij te hangen, leef je bewust toe naar het Kerstfeest. Op Kerstmorgen kan de laatste kaart worden opgehangen.

Touw en knijpers

De kaarten kunnen met de knijpertjes aan het touw worden opgehangen.

Kaarsen

De kaarsen kunnen worden neergezet. Vanaf de eerste adventszondag steek je een kaars aan. Iedere week kan er een extra kaars worden aangestoken. Doordat het licht groeit, wordt duidelijk dat het feest van het Licht steeds dichterbij komt. De kaarsen kan je in een kaarsenhouder zetten, in verschillende lege flessen of in een stuk boetseerklei.

Labels

De labels kunnen naar eigen inzicht worden gebruikt. Je kan ze nummeren van 1 tot 4 en bij de kaarsen hangen, je kan er een Bijbeltekst opzetten of er een symbool op tekenen.

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd hoe jij de advent box voor volwassenen en gezinnen met oudere kinderen gebruikt. We vinden het leuk als je de foto deelt op social media, en daarbij de hashtag #adventbox gebruikt.

We hopen dat de inhoud van deze box voor velen tot zegen zal zijn!

Anneke en Nieske

Bestel deze kaartenset

Bedrijfsgegevens:
KVK nummer: 70330956
BTW nummer: NL138195936B01

Contact
info@nieskeselles.nl

 

nieskeselles.nl | Privacybeleid
Website door: MRT-ICT
Fotografie door: Anneke Kardol – Gerrits