Nieske Selles-ten Brinke | Workshop Geloofsopvoeding
Pleegzorg heeft mijn passie. Ik geloof dat wij in het klein verschil mogen en kunnen maken in het leven van kwetsbare mensen en kinderen. Ik kan dat niet in eigen kracht, maar geloof dat God mij alles geeft wat nodig is. Ik vind het belangrijk om onze kinderen op te voeden bij het geloof in God. Geloofsopvoeding is daarom een belangrijk thema in ons leven. Ik geef graag workshops over geloofsopvoeding en het vieren van christelijke feesten met kinderen. Ook vertel ik graag aan mensen die geïnteresseerd zijn in pleegzorg over onze ervaringen in de praktijk. De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan schrijven. Zowel boeken voor kinderen als voor ouders. Thema’s zijn geloofsopvoeding en pleegzorg. Ik hoop zo anderen te inspireren en te helpen bij hun zoektocht naar de plek die zij mogen innemen in de maatschappij.
Nieske Selles, Nieske Selles ten Brinke, Pleegzorg, Langdurige pleegzorg, Crisispleegzorg, Geloofsopvoeding, Schrijven, Bijbels Dagboek, kinderen, Vieren, Christelijke feesten, Geloof, Jezus, Biologische ouders, Pleegouders, Workshop, Boeken, Prentenboek
2
page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Workshop geloofsopvoeding

Wil je met een groep ouders uit je kerk, van je school of je vriendengroep dieper nadenken over geloofsopvoeding? Dan kom ik graag bij jullie langs om een workshop te geven. Ik geef workshops over het vieren van christelijke feesten met kinderen, naar aanleiding van mijn boek ‘Vier het samen’.

Ook is het mogelijk om een workshop te organiseren over geloofsopvoeding in het algemeen. Dan gaan we verder in op het bidden met en voor kinderen, het gebruik van kinderbijbels en dagboekjes en het voorleven van het geloof aan je kinderen. Je kunt ook kiezen voor een tweeluik. Dan gaan we twee avonden aan de slag en starten we met een avond over geloofsopvoeding in het algemeen waarna we de tweede avond ingaan op het vieren van christelijke feesten met kinderen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Vier het samen

Tijdens een interactieve workshop denk ik met jullie na over het vieren van – en toeleven naar christelijke feesten met kinderen.

Minimale deelname is 10 personen.

Neem voor meer informatie contact met mij op!

Vier het samen
geloofsvragen van kinderen

Geloofsvragen van kinderen

Stelt jouw kind ook veel vragen over God, de Bijbel en het geloof? Tijdens een interactieve workshop denk ik graag met jullie na over al deze (moeilijke) vragen van kinderen. Hoe ga jij als ouder/ clubleider/ leerkracht om met al deze vragen? Op wat voor manier betrek je de Bijbel bij het zoeken en formuleren van antwoorden? Welke rol speelt het gebed? Hoe ga je om met vragen waar je zelf het antwoord niet op weet?

Doel van deze workshop is om samen na te denken hoe we met onze kinderen dichterbij antwoorden kunnen komen. Leidraad bij deze workshop is het boek ‘Wie heeft eigenlijk God gemaakt?’ – nadenken met kinderen over geloofsvragen.

Minimale deelname: 10 personen. De workshop is geschikt voor ouders, leerkrachten en kinderwerkers.