Nieske Selles-ten Brinke | Over mij
Pleegzorg heeft mijn passie. Ik geloof dat wij in het klein verschil mogen en kunnen maken in het leven van kwetsbare mensen en kinderen. Ik kan dat niet in eigen kracht, maar geloof dat God mij alles geeft wat nodig is. Ik vind het belangrijk om onze kinderen op te voeden bij het geloof in God. Geloofsopvoeding is daarom een belangrijk thema in ons leven. Ik geef graag workshops over geloofsopvoeding en het vieren van christelijke feesten met kinderen. Ook vertel ik graag aan mensen die geïnteresseerd zijn in pleegzorg over onze ervaringen in de praktijk. De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan schrijven. Zowel boeken voor kinderen als voor ouders. Thema’s zijn geloofsopvoeding en pleegzorg. Ik hoop zo anderen te inspireren en te helpen bij hun zoektocht naar de plek die zij mogen innemen in de maatschappij.
Nieske Selles, Nieske Selles ten Brinke, Pleegzorg, Langdurige pleegzorg, Crisispleegzorg, Geloofsopvoeding, Schrijven, Bijbels Dagboek, kinderen, Vieren, Christelijke feesten, Geloof, Jezus, Biologische ouders, Pleegouders, Workshop, Boeken, Prentenboek
16074
page,page-id-16074,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Over mij

Mijn naam is Nieske. Ik ben getrouwd met Allard, en samen hebben we vijf kinderen, waarvan drie pleegkinderen.

Als tiener kreeg ik al belangstelling voor pleegzorg, en dat is na ons huwelijk onze gezamenlijke passie geworden. Samen met onze twee zonen mogen we met veel liefde voor drie kwetsbare kinderen zorgen. Het is prachtig om te zien hoe zij opgroeien tot zelfstandige persoontjes en het is een uitdaging om ook hun eigen familie te blijven betrekken in hun leven.

Over onze ervaringen met pleegzorg schrijf ik regelmatig blogs op deze site. Ook heb ik een prentenboek geschreven voor jonge (pleeg)kinderen over het wonen in een pleeggezin.

Naast mijn passie voor Pleegzorg vind ik het ook heel erg belangrijk om onze kinderen op te voeden bij het geloof in God. Jezus is mijn grootste liefde en het is mijn verlangen dat al onze kinderen Hem leren kennen en leren vertrouwen. (Psalm 78:7)

Ook over het opvoeden van kinderen en de rol die geloofsoverdracht daarbij inneemt, schrijf ik regelmatig een blog. Ik geef graag workshops in kerken of tijdens ouderavonden op scholen over geloofsopvoeding en het vieren van christelijke feesten met kinderen. Elders op deze site vind je daarover meer informatie.

Nadat ik jaren als juf in het basisonderwijs heb gewerkt, ben ik nu fulltime (pleeg)moeder en schrijf ik boeken voor ouders en kinderen over pleegzorg en geloofsopvoeding. Op deze site vind je meer informatie over de boeken die ik heb geschreven.

Ik hoop dat deze site jullie zal inspireren en ik nodig je uit om je vragen te stellen of om een berichtje achter te laten.

img_5896_edited